MİNİ TASARIM VE BECERİ ATÖLYESİ

11-02-2020

3/D SINIFI MİNİ TASARIM VE BECERİ ATÖLYESİ PROJESİNDE

Okulumuz 3/D sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Zübeyde SAYSAL ARAZ rehberliğinde "Mini Tasarım  ve Beceri Atölyesi"  adlı e Twinning projesine dahil oldular.

Milli Eğitim Bakanlığımızın güçlü yarınları hedefleyen 2023 Vizyon Belgesi; çocuklarımızın ilgi, yetenek ve mizaçları doğrultusunda gelişmeleri için tüm okullarda Tasarım-Beceri Atölyeleri kurulmasını öngörüyor.

Kuruculuğunu Erzurum ili Aziziye ilçesinde yer alan Ertuğrul Gazi İlkokulu'nun yaptığı bu projede de belirtilen bu vizyon kapsamında alt yapı oluşturmak amaçlanıyor. Öğrencilerimizin duygusal, bilişsel ve fiziksel ihtiyaçlarını destekleyerek aktif öğrenme ortamları sağlamak amacıyla dahil olduğumuz bu projede yerli ve yabancı ortaklarımızla birlikte kültürden sanata, tiyatrodan geri dönüşüme, kermes etkinliklerinden sergi çalışmalarına kadar her ay farklı alanlarda atölye çalışmaları yapacağız. Projemiz hayırlı uğurlu olsun.

EBA HABER LİNK

Yayın: 11.02.2020 - Güncelleme: 11.02.2020 11:38 - Görüntülenme: 419