Şehit Piyade Onbaşı Orhan Tezcan İlkokulu

Adres
MİLLET MAH. 7202. SK. ŞEHİT PİYADE ONBAŞI ORHAN TEZCAN İLKOKULU BLOK NO: 13 YILDIRIM / BURSA
Vizyon
Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen, milli manevi ve evrensel değerleri tanıyan nesillerin yetiştiği, bütün öğrencilerin akla ve bilme dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile çevrede, bölgede ve ülkede ‘’MODEL OKUL ‘’ olmaktır.
Misyon
Okulumuzda okuyan öğrencilerin; Kendine güven ve sorumluluk duygularını geliştirip , tüm potansiyelini kullanmalarına fırsat tanıyıp , yüce önder Atatürk’ün ‘’Büyük Türkiye’’ idealine ulaşmayı hedefleyen , Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen;iyi bir insan olmanın hayaliyle yaşayan; çalışmayı , ilerlemeyi ve dürüstlüğü kendine ilke edinen , bugünü ile asla yetinmeyen, öğrendiği bilgiyi kullanmayı ve öğrenmeyi öğrenmiş nesiller olarak yetiştirmektir.
Vatan Millet Minibüsleri, 19C, D1-A, D1-B, 20 ve 20A otobüsleri geçmektedir.
2km
ERASMUS+ BESLENME DOSTU PROJESİ HER YERDE OKU PROJESİ e Twining Projeleri