Nis

Bu yıl toplumsal uyum becerileri hedefimiz kapsamında Okulumuzun Yıldızları Projesi'ni uyguluyoruz. Bu projeyle amacımız öğrencilerimizdeki toplumsal uyum becerileri geliştirmek ve öğrencilerimize temel hijyen alışkanlıkları kazandırmak. Projemizde davranışçı ekole dayanan sembolik ödülle pekiştirme yöntemini kullanıyoruz. Alışkanlıkların kazandırılmasında etkili olan bu yöntem ile öğrencilerin örnek davranışlarını yıldız öğrenci kartıyla pekiştiriyoruz.

Kart alma ölçütleri arasında;değerler eğitimi kapsamında yer alan sevgi, saygı, sorumluluk, adalet, yardımseverlik, doğruluk dürüstlük, güven, özgüven, hoşgörü, alçakgönüllülük, empati, kanaatkarlık ve çalışkanlık ilkelerine uygun davranmak, ders esnasında söz alarak konuşmak, öğretmenler zili çaldıktan sonra öğretmeni derse hazır olarak beklemek, okul araç gereçlerini korumak, kılık kıyafet düzenine dikkat etmek, arkadaşlarla iyi geçinmek, çevreye karşı duyarlı olmak, okuldaki sosyal etkinliklere katılmak, boş zamanlarını iyi değerlendirmek, yardımlaşma etkinliklerinde gönüllü olmak. teneffüslerde kantin, koridorlar ve okul bahçesi gibi ortamlarda uyumlu ve olumlu davranış göstermek.(Kantinde sıra beklemek, düşen bir arkadaşına yardım etmek vb. davranışlar yer almaktadır.) yer alıyor.

Şubat ayı etkinliklerimiz Atasözleri ve Deyimler...

Kas

3 Kasım Cuma günü Kızılay ekibi okulumuzda olacaktır. Kan bağışında bulunmak isteyen tüm velilerimizi,herkesi okulumuza bekliyoruz.

Tem

BİRİNCİ SINIF KAYIT TARİHLERİ 1 AĞUSTOS - 15 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI E OKUL KAYIT SİSTEMİNDEN OKULUMUZA 730 ÖĞRENCİ DÜŞMÜŞTÜR

BU EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZDA 13 BİRİNCİ SINIF AÇILACAKTIR.