29 Ekim Cumhuriyet Bayramını büyük bir coşku ile kutladık.

Eyl

Okul Psikolojik Danışmanlarımız Dr. Kübra YAŞAR YILMAZ ve Emrah DEMİR tarafından seminer döneminde öğretmenlere yönelik BEP hazırlama ve RAM süreci hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi.

Eyl

Okul Psikolojik Danışmanlarımız Seda POLAT ve Osman KAYMAZ tarafından 1. Sınıf velilerine yönelik Okula Uyum Semineri düzenlendi.

Eyl

Uyum haftasından keyifli görüntüler...

Tem

Birinci sınıf kaytlarımız 1 Ağustos 15 Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır.

2023-2024 eğitim öğretim yılı e okul sisteminden okulumuza 730 birinci sınıf kaydı düşmüştür.

Bu eğitim öğretim yılında birinci sınıflar 13 şube olacaktır.

Tem

“Milli İrade” aşkıyla, “Türkiye Aşkıyla”, aziz milletimizin demokrasi zaferini kutlamak ve ay yıldızlı şanlı bayrağımız uğruna, atalarından aldığı mirasa sahip çıkarak Kurtuluş Savaşı ruhuyla gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, “Türkiye Yüzyılı Kahramanlarını” bir kez daha yâd ederek, kahraman gazilerimize olan şükran duygularımızı sunuyoruz.

Haz

Bursa Yıldırım ilçesi 1. Eğitim bölgesi okulları arasında yapılan 4. sınıflar arası dostluk kupasına Kazım Karabekir İlkokulu, Naz Özdilek İlkokulu, Millet Mahallesi İlkokulu ve Şehit Piyade Onbaşı Orhan Tezcan İlkokulu katıldı.

Sabah 10.00'da başlayan turnuva öğleden sonra 14.30'da sona erdi. Her takım 3 maç yaptı. Lig usulü oynanan turnuvada Şehit Piyade Onbaşı Orhan Tezcan İlkokulu tüm rakiplerini yenerek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Yıl sonu halk oyunları gecemiz büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin bütün yıl boyunca hazırlanıp sunduğu gösteriler izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Velilerimizin yoğun ilgi ve katılım gösterdikleri gecemize katkı sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.