May

29 Nisan _3 Mayıs haftası okulumuzun en temiz sınıfları seçildi.

1/G,2/D,3/G,4/H sınıflarını tebrik ediyoruz.

May

3 sınıflar arasında merakla beklenen 3.sınıflar arası futbol turnuvası başladı Millet spor halı saha tesislerinde yapılan turnuva çekişmeli maçlara sahne oluyor.

14 sınıfım katıldığı turnuvaya Pazartesi günü çeyrek final Salı günü yarı final çarşamba günü de final maçlarıyla devam edecek ve şampiyon sinıfimız belirlenecek.

May

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Okulumuzda düzenlediği İLK YARDIM EĞİTİMİ seminerinde hem velilerimize hemde öğrencilerimize faydalı bilgiler sunan İlk yardım eğitmeni Sinan ÇİNİBULAK a teşekkür ediyoruz.

Nis

22_26 Nisan haftası okulumuzun en temiz sınıfları seçildi.

1/H,2/E,3/C ve 4/A sınıflarını tebrik ediyoruz.

Nis

Geleceğin çocukların hayallerinde saklı olduğunu bilen Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı her yıl olduğu gibi 104. yılında da coşkuyla kutladık. Cumhuriyetimizin koruyucusu ve takipçisi olan, bugün olduğu gibi gelecekte de barış, huzur ve refahı sağlayacak olan çocuklarımızın bu coşkulu gündeki mutluluklarına; öğretmenlerimiz ve velilerimiz de ortak olduk.

Biz de; varlıklarıyla hayatımıza neşe katan sevgili çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularımızla kutluyoruz. Böyle güzel bir günde, birbirinden güzel gösterilerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz..

Nis

Bursa Yıldırım İlçe Futbol Turnuvasında Perşembe günü oynadıkları disiplinli ve güzel futbol ile kazandıkları şampiyonlukla bizleri gururlandirip mutlu eden çocuklarımızı tebrik ediyoruz. Çocuklarımizin  heyecanına ortak olup her zaman yanımızda olan ve öğrencilerimizin bu şampiyonluğu almada buyük pay sahibi Millet spor antrenörleri Salih YILMAZ ve Yusufcan hocamıza, her maçta bizleri yanlız bırakmayan destek veren velilerimize ve tabii bize mutluluğu yasatan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Modern Pentatlon Federasyonu

Türkiye Şampiyonası ve Ulusal Sıralama 2. Ayak yarış sonuçlarına göre;

Okulumuz öğrencilerinden Berat PALA Türkiye 2.lik

Zümra KOÇOĞLU Türkiye  4.Lük madalyası kazanmıştır.

Ayrıca 2 yarış ortalamasına göre Berat PALA Türkiye şampiyonluğunda 3. lüğe imza atmıştır..

Nis

02_05 Nisan haftası okulumuzun en temiz sınıfları seçildi.1/İ,2/K,3/J ve 4/D sınıflarını tebrik ediyoruz.

Geleneksel Türk Okçuluğu

Minikler A kategorilerisinde yarışan okulumuz 4/M öğrencisi

Abdülaziz Gümüş Bursa 4.sü olarak bizleri gururlandırmıştır. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz

Minikler Okullar Arası Taekwondo Müsabakası

Bursa İkincisi

Eftade Altınbaş - 4/M. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

25-29 Mart haftası

Haftanin en temiz sınıfları

1/D,2/L,3/K, 4/B Sınıflarımızı tebrik ediyoruz.

Nis

Çok güzel bir oyun oynamamıza rağmen ikinci olmamıza üzüldük tüm oyuncularımızı tebrik ediyoruz turnuva boyunca örnek davranışlar sergilediler oynadıkları tüm takımları futbol dersi verdiler Biz kalitemizi ortaya koyduk onlardan çok daha üstün bir oyun oynadık ama futbolun doğasında yenilmek de var biz yine de şampiyonuz.

Mrt

Dün oynanan yarı final maçında Gül Hanım Karasu İlkokulu'nu yenerek finalde Üstün Üründür İlkokulu ile karşılaşacağız..

Mrt

Turgay Ciner İlkokulu ile yaptığımız çeyrek final maçında okul futbol takımımız 4-1 yenerek yarı finale yükseldi öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

Mrt

18_22 Mart haftası okulumuzun en temiz sınıfları seçildi.

1/G,2/F,3/D,4/E